Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.057 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gistermiddag tussen 13.10 en 13.30 uur werd een vrouw van 95 jaar beroofd van haar portemonnee. De daders waren 2 meisjes/vrouwen van 16 tot 18 jaar. Dat liet de politie vanmiddag weten.
De bejaarde vrouw met rollator rekende haar aankoop bij de Blokker in de Veestraat bij de kassa af door te pinnen zonder pincode. Zij kijkt altijd om zich heen voordat zij pint en zag dat 2  meisjes/vrouwen in haar buurt stonden. Vervolgens is zij vanaf de Blokker naar de Primera in de Ameidestraat gelopen. Haar aankoop in die winkel rekende zij contant af. Bij het betalen liepen dezelfde 2 meisjes/vrouwen die winkel binnen. De bejaarde vrouw stak haar portemonnee in haar jaszak. Bij het naar buiten gaan bij de Primera besloot zij haar portemonnee vanuit haar jaszak in de rollator te leggen. Op dat moment werd de portemonnee uit haar handen gegrist en zag zij dat dit werd gedaan door de meisjes/vrouwen die zij in de Blokker en Primera zag.
De signalementen van dat duo:
Vrouw 1: 16 tot 18 jaar, 1,70 meter, lange donkerblonde haren, bruine jas en een bruine gebreide muts.
Vrouw 2: 16 tot 18 jaar, 1,65 meter, lange donkerblonde haren en een bruine jas.
De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en vraagt hen te bellen naar 0900 – 8844.

2 reacties:

Een verklaring van iemand van 95, damn.

Beantwoorden

Zet deze “dames” tijdens de zaterdagmarkt openlijk aan de schandpaal, dat zal leren!!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *