Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een oplettende marktkoopman merkte gisteren dat 2 jongens probeerden te betalen met vals geld. Eerder hadden het duo al geprobeerd om met een vals biljet van 50 euro iets te eten en drinken te betalen bij een horecagelegenheid in het centrum.
Rondom Koningsdag besteedde de politie extra aandacht aan het in omloop zijn van valse briefjes van 50 euro. Zij kregen de laatste weken al meerdere meldingen en aangiften van valse (vooral 50) eurobiljetten. Wil je voorkomen zelf slachtoffer te worden van deze vorm van oplichting? Controleer dan altijd het biljet als iemand contant afrekent want vals geld is meestal goed te herkennen. Op de website van de Nederlandse Bank staat meer informatie. Er is ook een App beschikbaar voor op je smartphone of tablet. Je kunt deze vinden via deze en deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *