Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield zaterdagavond rond 20.45 uur een 16-jarige en een 18-jarige Helmondse jongen aan op de Deurneseweg.
Wat eerder had een 20-jarige plaatsgenoot zijn fiets opgehaald op het station in Helmond en fietste naar huis. Ter hoogte van de Henri Dunantunnel werd hij daarbij ingehaald door drie jongens die ook op de fiets waren. Zonder duidelijke aanleiding begon het drietal de man uit te dagen. Eerst verbaal, maar later ook door tegen zijn fiets en tegen de man zelf te trappen. Daarbij beschadigden ze de fiets van de man dusdanig dat deze op de Deurneseweg, ter hoogte van de brug over het kanaal moest stoppen. Het slachtoffer is daarop weggevlucht, met achterlating van zijn fiets. Deze werd door het drietal nog verder vernield en uiteindelijk van de brug gegooid. De gealarmeerde politie kon kort daarna twee van hen aanhouden. Ze zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

1 reactie:

Het zal je kind maar zijn die daar fietst, of een van de daders is!
Als mijn kind zulke fratsen uit zou halen, iemand voor de lol in elkaar trappen.
Zou ik hem eens goed bij zijn lurven pakken.
Waar gaat dat heen met de jeugd.

Och jah, ze hebben hier ook niks te doen! zeggen ze dan weer pfffffff

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *