Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.389 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

In de nacht van zaterdag op zondagnacht rond 04.30 uur heeft er in de Veestraat een ernstige openlijke geweldpleging plaats gevonden. Daarbij liepen 2 mannen letsel op en is 1 van hen enige tijd buiten bewustzijn geweest. Kort na dit voorval werden 2 verdachten aangehouden en is de politie een onderzoek naar de toedracht en eventuele andere verdachten gestart.
Vanwege het carnaval waren er nog redelijk wat mensen in het uitgaansgebied en ook in de Veestraat. De politie is op zoek naar bezoekers van het uitgaansgebied die getuige waren van deze openlijke geweldpleging. Zij vragen aan getuigen en personen die mogelijk foto’s of videobeelden van deze maakten contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-6070.

1 reactie:

Dus daarom kwamen er ineens een stuk of zes politieauto’s aanscheuren op de Noord Koninginnewal.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *