Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.203 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht omstreeks 00.30 uur werden 3 jonge mannen slachtoffer van een (poging) straatroof op de President Rooseveltlaan nabij het ziekenhuis.
Zij waren op de fiets vanuit Stiphout onderweg naar het centrum, toen zij werden tegengehouden door 2 mannen met bivakmutsen (1 zwarte en 1 gele bivakmuts). Van deze mannen was er 1 in bezit van een mes of priem. Van de daders ontbreekt een verder signalement.
De slachtoffers hielden geen letsel aan het incident overgehouden en ook is er geen sprake van een buit.
De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag mogelijk iets gezien hebben dat met deze (poging) beroving te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *