Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield gisteravond 2 Helmonders (28 en 45 jaar) aan voor het bezit van een nepwapen.
Bij de politie kwam een melding binnen dat 2 mannen op de Rivierensingel in Brouwhuis waren gezien waarvan er een opzichtig met een wapen liep. Even verderop troffen agenten 2 mannen bij een woning die voldeden aan het signalement. 1 Van hen reageerde niet op de gegeven aanwijzingen. Gezien de ontstane situatie werd het duo uiteindelijk door de politie met getrokken dienstwapen aangehouden. De verdachten hadden op dat moment geen wapen bij zich. Bij de huiszoeking kwam echter al snel een nepwapen tevoorschijn. De mannen zijn voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.
Nepvuurwapens zijn in Nederland verboden omdat deze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte vuurwapens. De dreiging die er vanuit kan gaan is dus net zo hoog. Daarom is het verboden om deze wapens te hebben. Meer informatie hierover is te vinden op www.vraaghetdepolitie.nl.

1 reactie:

Nepperds

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *