Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Er worden 2 meisjes van 4 en 5 jaar vermist vanaf Overspoor in de Annabuurt. Dat meldde Burgernet zojuist.
Het ene meisje is licht getint en heeft zwart haar met een klein staartje. Ze draagt een spijkerbroek en roze truitje. Het andere meisje is blank en heeft lange blonde haren met een vlecht. Zij draagt een roze pyjamabroek.
Heb je tips, bel dan de politie op 112.

4 reacties:

Update 1:
De vermiste meisjes zijn aangetroffen, zo meldde Burgernet zojuist.

Beantwoorden

Great parenting.

Beantwoorden

@Mark op zaterdag 29 april 2017 om 21:49:
Hallo Mark,
Ik ben de zus van het 5 jarig meisje en ik snap natuurlijk wel jou reactie maar mijn zusje was vermist om een reden die jij helemaal niet weet en met jou woorden: great parenting (geweldige opvoeding) kan je iemand heel erg mee kwetsen ik zou hierbij aan je willen vragen om astublieft als allereerst gaan nadenken voordat je iets op internet zet.
Hierbij wou ik dat vermelden

Beantwoorden

Update 2:
De 2 meisjes waren voor de woning aan het spelen toen moeder ineens zag dat ze daar niet meer waren. Korte tijd nadat de Burgernetactie was opgestart, kwam het bericht binnen dat de kinderen waren aangetroffen. Ze bleken bij de buren aan het spelen, zo meldde Burgernet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *