Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Tijdens de viering van het 40-jarig jubileum van de Zonnebloem Mierlo-Hout in zaal De Koning werden Dinie Jeuken en Mimie van Mierlo zojuist verrast. Deze 2 vrijwilligsters van de Zonnebloem Mierlo-Hout kregen respectievelijk een Koninklijke Onderscheiding en de Vrijwilligerspenning uit handen van burgemeester Elly Blanksma.
Want het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd om Dinie Jeuken te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij kreeg die onderscheiding voor haar jarenlange betrokkenen en zeer intensieve inzet voor de Zonnebloem Mierlo-Hout.
Mevrouw (Dinie) E.W.C. Jeuken – van de Kerkhof begon in 1989 bij De Zonnebloem Mierlo-Hout. Al 30 jaar zet zij zich met veel passie in voor deze vereniging. Van 1993 tot 2007 was zij penningmeester en behartigde ze alle financiële zaken. Zij zorgde voor de nodige werving van sponsoren voor De Zonnebloem. Sinds 2008 is Dinie Jeuken bestuurslid Bezoekwerk. Zij bezoekt de zieke medemens en de eenzame ouderen die dit bezoek enorm waarderen.
Naast haar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem coördineert Dinie Jeuken bij de KBO Sint Lucia het hele jaar de sjoelclub. Hier beleven zeer veel mensen plezier aan op de maandag- en dinsdagmiddagen. Ondanks haar hoge leeftijd blijft de 82-jarige dame nog elke dag actief in en betrokken bij dit vrijwilligerswerk en heeft zij aangegeven voorlopig nog niet te gaan stoppen.
Mimie van Mierlo ontving de Vrijwilligerspenning van de stad Helmond . Ook zij kreeg deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor De Zonnebloem Mierlo-Hout. 
Mevrouw (Mimie) W.A.A. van Mierlo zet zich sinds 1978 in als vrijwilligster voor mensen met een lichamelijke beperking. Van 1978 tot 1994 was zij vanuit CZ als vrijwillig begeleidster actief bij de reizen naar Lourdes. Van 1997 tot 2009 was zij begeleidster van de Lourdes reizen van de Christelijke Mutualiteit in Limburg. Van 1989 tot 1995 was zij actief als wijkhoofd en coördinator van de Hartstichting Helmond. Sinds 2006 is zij als vrijwilligster actief binnen de Zonnebloem Mierlo-Hout. In 2007 heeft zij het voorzitterschap op zich genomen. Vandaag neemt zij afscheid van de Zonnebloem en draagt het voorzitterschap over aan Tiny Bogers.
Harrie Fotografie maakte de foto’s. 

10 reacties:

Mijn felicitaties aan deze twee toppers van Mierlo-Hout.

Beantwoorden

gefeliciteerd

Beantwoorden

Gefeliciteerd dames super ????????

Beantwoorden

Gefeliciteerd dames

Beantwoorden

Gefeliciteerd tante Dinie!❤️

Beantwoorden

Wat leuk tante Dinie, gefeliciteerd ????

Beantwoorden

Gefeliciteerd dames super en verdiend

Beantwoorden

Proficiat samen.

Beantwoorden
Dorethé van de Kerkhof

Gefeliciteerd ????

Beantwoorden

Van Harte Gefeliciteerd ????????????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *