Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.217 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie hield gisteravond 2 mannen van 20 en 27 jaar met de Poolse nationaliteit aan op verdenking van heling van een personenauto. Dat voertuig werd zondag 29 mei in Helmond gestolen.
De auto waarin zij zaten, werd rond 21.30 uur op de A50 bij Arnhem gespot door een ANPR (Automatic NumberPlate Recognition)-camera. Die camera scant kentekens van voorbijrijdende voertuigen. De gelezen kentekens worden door de computer vergeleken met een lijst met kentekens die op naam staan van personen die worden gezocht, boetes open hebben staan of om andere redenen bij de politie bekend zijn.
Agenten van de Landelijke Eenheid volgden de gestolen auto en hielden die op de A50 bij Apeldoorn staande. Het duo is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

1 reactie:

Waren zeker weer op weg naar Polen om hem daar om te katten, en het zal
wel geen Trabantje zijn geweest. Want ook daar wil men het liefst in een dikke
vette kar rijden, als men er maar niet voor hoeft te betalen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *