Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.062 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Rond 04.10 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Nieuwstraat in ‘t Haagje. Bij aankomst bleken de vlammen metershoog uit te slaan boven 2 brandende schuren die dicht tegen de woningen aan staan. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en was met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Hun werkzaamheden werden bemoeilijkt omdat er alleen via de woningen en 2 smalle gangetjes bij te komen was.
1 Van de bewoners ontdekte de brand en heeft de brandweer en zijn buren gewaarschuwd. Het is nog niet bekend waardoor de brand is ontstaan. Hier doet brandweer onderzoek naar. Ook weten we niet in hoeverre de woningen schade hebben opgelopen. Er is niemand gewond geraakt.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *