Buiten is het 3 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.804 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht zijn 2 schuurtjes op de Johannes Vermeerlaan in Helmond Noord bij een brand flink beschadigd. Bij aankomst van de om 02.44 uur gealarmeerde brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. De brandweer die met 2 blusvoertuigen ter plaatse was, had na enige tijd de brand onder controle.
De ene schuur met alles wat er instond is verloren gegaan en de tweede schuur liep ook fikse brandschade op. De brandweer wist nog wel tijdig een gasfles uit de schuur te halen.
Er is niemand gewond geraakt. Wat de oorzaak is geweest is nog niet bekend, de politie doet daar onderzoek naar. Tot overmaat kwam 1 van de brandweerwagens vast te zitten in de drassige grond en moest door een andere wagen worden losgetrokken.
Voor de brandweer was dit de tweede brand in deze straat vannacht. Een uur eerder werd daarvoor uitgerukt, brandend afval was de melding. Volgens omstanders was er die avond nog een ander brandje die de politie zou hebben geblust. Wat en waar precies die derde brand zou zijn geweest, weten we niet.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *