Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.657 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Gisteravond rond 23.15 uur hield de politie een 27-jarige man uit Den Bosch aan op de Azalealaan. Hij werd op heterdaad betrapt bij een inbraak in supermarkt Jumbo. Rond 1.50 uur werd langs het kanaal een 44-jarige man uit dezelfde plaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht ook betrokken te zijn bij de inbraak. De 2 zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.
Een getuige belde de politie dat 2 personen zich verdacht ophielden bij de supermarkt. Bij de supermarkt zag de politie 1 van de verdachten naar buiten komen, een tweede verdachte ging er te voet vandoor. Dankzij de alerte reactie van de getuige kon het duo worden aangehouden.

1 reactie:

Hoe vaak daar inbraken of winkeldiefstallen zijn, zeker iedere week. Bah bah!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *