Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

De politie hield gistermiddag 2 jongens van 17 en 18 jaar aan op het Sjef de Kimpepad. Zij bleken aan verschillende afnemers drugs te verkopen.
Het duo uit Helmond had een handelshoeveelheid hard- en softdrugs op zak en een geldbedrag van vele honderden euro’s, zie de onderstaande foto’s die de politie vrijgaf. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen, net als de scooter waar de 2 zich op verplaatsen. De tieners zijn in verzekering gesteld. Ook een afnemer van de drugs werd aangehouden. Hij is na verhoor weer heengezonden.

Een jaar geleden vertelde burgemeester Elly Blanksma over jonge Helmondse drugskoeriers die een dikke ton per jaar pakken.

15 reacties:

Zullen wel weer los rond lopen worden steeds jonger die rot kwallen zorg dat je je school afmaakt en ga werken voor je centen.

Beantwoorden

Weer twee minder …

Beantwoorden
Karin van der Werff

Te triest gewoon, maar het begint met de vraag ernaar waardoor deze gasten gaan dealen. Er zou een veel betere voorlichting moeten en sociale komen

Beantwoorden

Ik hoor nu zo vaak dat men zegt zal wel aan de opvoeding liggen!! Raar ook al krijg je normen en waarde mee het kind zowel jong of oud maken vaak toch hun eigen keuzes of worden onder dwang gezet of willen er graag bij horen want dat is stoer… dus met andere woorden als ze van goede huize komen en alles netjes mee krijgen van thuis zijn het brave burgers maar kinders die misschien uit een gebroken gezin of een of geen ouders hebben met minder te besteden is hun opvoeding minder!! Nee hoor kinderen doen het zelf wellicht een beetje invloed van thuis maar ze doen het toch echt zelf….

Beantwoorden

Geen andere bezigheden nergens meer een jeugd honk waar ze terecht kennen gemeentebeleid erg jammer maar goed dat er ouders zijn in helmond-west die wat organiseren zie mijn fb

Beantwoorden
Johan Steenbakkers

Goed zo en voor lang vast zetten hebben nooit geld genoeg dat ze er gewoon voor gaan werken zo jong als ze zijn al criminelen wat moet ervan terecht komen

Beantwoorden

Wuhaaahaha dat Sjef de Kimpe pad blijft toch een “dingetje” he baba

Beantwoorden

Onzin dat de gemeente voor een jeugdhonk moet zorgen!
Ouders moeten hun kinderen gewoon opvoeden! Aan het werk schoppen of naar school!

Beantwoorden

Dit tuig wordt iedere dag op de wereld gezet door ouders met een diepgang nog leger dan een eierdop. Onbezonnen kinderen werpen zonder zich af te vragen waarom ze het doen. Ik hoor iemand al zeggen, anders hoor je er niet bij. Vervolgens worden deze jonge gasten toevertrouwd aan de straat, ouders grijpen niet in, hebben nergens erg in en tijd voor…. en het gevolg is dat wat je nu om je heen ziet. Berovingen, overvallen drugs en ze worden steeds jonger. Vooral vrouwen/jonge meisjes moeten zich eens afvragen waarom ze een kind op de wereld zetten. Nog erger, waarom ze onder een kerel gaan liggen waarvan ze eigenlijk al weten dat ie bad news is. Kijk maar eens om je heen en het wordt nog erger. Ik had voor mezelf al besloten 30 jaar terug om ze niet te nemen, ik zag de verloedering al aankomen, nooit geen spijt van gehad als ik dagelijks om me heen kijk……

Beantwoorden

@Johan Steenbakkers op woensdag 13 juni 2018 om 16:43:

Dit heeft niets meer met jeugdhonken te maken of met de verveling van kinderen dit is gewoon georganiseerde misdaad, op motorscooters rondrijden harddrugs of softdrugsverkopen en dat alles om rond te kunnen lopen in de duurste trainingspakken of louis vuitton schoenen gewoon berechten als volwassenen dit uitschot vaak van noord afrikaanse origine.

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

Vroeger schreven ze nog het waren Marokkanen, paar jaar geleden mannen met een noord Afrikaans uiterlijk, tegenwoordig tieners, ach fuck toch op????????????????

Beantwoorden

en dan zijn er ook nog van die ouders die zeggen,,ze hebben de verkeerde vriendjes,, nee zij zijn juist de verkeerde vriendjes,door het huis heen trappen die ettertjes.

Beantwoorden

Misdaad loont helaas. Zoals onze burgemeester Blanksma al zei: jonge drugskoeriers pakken een “dikke 100.000 euro” per jaar. Als ze gepakt worden staan ze na een paar dagen weer op straat en krijgen vervolgens een taakstraf van 80 uur. Dat loont dus best wel

Beantwoorden

free a en free h

Beantwoorden

0492 allaaang free vrijspraak bitches en alles komt trug✌????✌????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *