Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Twee 18-jarige inwoners van Helmond zijn dinsdagochtend in hun woningen aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging op zaterdag 15 juni van dit jaar.
In de vroege ochtend om ongeveer 03.15 uur werd toen een 17-jarig meisje uit Helmond op de Bindersestraat in de Binnenstad het slachtoffer van een openlijke geweldpleging. Na een woordenwisseling met een groep jongeren werd zij door diverse personen geschopt en geslagen. De vrouw heeft zich destijds met verwondingen in haar gezicht onder behandeling van een dokter gesteld. Ook werd haar fiets vernield. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1 reactie:

Opnieuw verdachte van openlijke geweldpleging aangehouden
Woensdagochtend is weer een 18-jarige Helmonder aangehouden. Hij wordt er van verdacht ook betrokken te zijn geweest bij deze openlijke geweldpleging op 15 juni van dit jaar. Gisteren werden al twee 18-jarige Helmonders aangehouden in dezelfde zaak, zie hierboven. De drie verdachten zitten vast.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *