Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.687 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Bij een woning aan het Kempenhof in de Rijpelberg brak vannacht brand uit in een aanbouw aan de achterzijde. Door de brand werd ook de naastgelegen woning getroffen waar onder meer het dak beschadigd raakte.
De om 05.05 uur gealarmeerde brandweer die het vuur snel onder controle had, kon daardoor erger voorkomen. Zij waren met 2 blusvoertuigen ter plaatse. We weten niet waardoor de woningbrand is ontstaan. Volgens buurtbewoners was er bij dezelfde woning in het verleden ook al eens brand geweest.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

Hopelijk zijn die mensen niet op vakantie, wat een triest iets is dat als je dat ver weg in het buitenland hoort.

Beantwoorden

Update 1:
De politie heeft een afzetlint gespannen om er een plaats delict van te maken. Volgens de Officier van Dienst van de politie (OVD-P) zou de bewoner zijn aangehouden en naar het politiebureau zijn gebracht. Een buurtbewoner heeft in eerste instantie nog geprobeerd de brand te blussen met een brandblusser.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Harrie Fotografie maakte ook dit filmpje:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *