Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vannacht was er een felle woningbrand aan de Zeeltstraat in Mierlo-Hout. Daarbij zijn zowel de beneden- als de bovenwoning uitgebrand. De bewoner van de benedenverdieping werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De hond van de bewoner heeft de brand niet overleefd.
De brand zou rond 4.20 uur zijn ontdekt door een voorbijkomende agent die direct alarm sloeg. De brand ontstond in de schuur/aanbouw, sloeg daarna door naar de benedenwoning en vervolgens naar de woning erboven tot en met het dak. In de schuur/aanbouw zouden enkele flessen met lachgas liggen. Bewoners van de aangrenzende woningen moesten hun woningen verlaten vanwege het gevaar van de aanwezige gasflessen.
De brandweer schaalde de brand op naar code grote brand en kreeg onder meer hulp van de brandweer uit Mierlo. Burgemeester Elly Blanksma is ter plaatse geweest en heeft zich op de hoogte laten brengen.
Harrie Fotografie maakte vannacht en zojuist de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Gerum… arm beestje. Zo moeten lijden
Sterkte voor de eigenaar en heel veel beterschap.

Beantwoorden

Dat arme beesie! Wordt een rot begin voor t nieuwe jaar.

Beantwoorden

Heel veel sterkte voor de betrokken

Beantwoorden

Update 1:
De bewoner is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Tot op dit moment mogen de bewoners van de naastgelegen woningen nog niet terug naar hun huis.

Beantwoorden

Ik ben toch maar blij dat ik een vrijstaande woning heb.

Beantwoorden

Update 2:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *