Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.130 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In een garagebox in Helmond Noord heeft de politie gistermiddag 20 gestolen fietsen aangetroffen. Van 18 stuks was er al aangifte gedaan, van 2 fietsen zoekt de politie nog naar de eigenaar.
De politie vindt dat een geweldig aangiftepercentage: “waar wij altijd hameren op het doen van aangifte, bij (fietsen)diefstal, lijkt dit nu z’n vruchten af te werpen.” De 2 eigenaren die nog gezocht worden, zijn die van een Gazelle herenfiets Chamonix excellent en een Gazelle damesfiets Chamonix comfort. Als dit jouw fiets is: aangifte doen kan via internet of bel met 0900-8844.

4 reacties:

Mooie vangst en achttien eigenaren tevreden.

Beantwoorden

Is het mogelijk om de fietsen te zien en is de dader bekend.

Beantwoorden

Staan onze twee fietsen daar ook tussen? Het betreft een heren- en damesfiets van Koga Miyata gestolen op 8 juni jl. bij wijkhuis De Fonkel. We hebben destijds al aangifte gedaan.

Beantwoorden

@Jan Manders op zondag 24 juni 2018 om 23:16:

Een Koga-fiets stal je toch niet onbeheerd bij De Fonkel??? Dan vraag je om moeilijkheden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *