Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.225 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Onlangs ondertekenden de gemeente en Hurks-Adriaans een overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 242 extra woningen in Brandevoort fase 2. Die komen in de wijkdelen De Veste, Liverdonk en Hazenwinkel. Dat meldt de bouwcombinatie Hurks-Adriaans. 
Deze woningen komen bovenop de eerdere afspraken voor de ontwikkeling en realisatie van 1000 woningen, waarvan er ondertussen ruim 2 honderd zijn opgeleverd. Het project Wij bouwen Brandevoort is een samenwerking tussen Hurks bouw & vastgoedontwikkeling en Adriaans Bouwgroep. Het team omvat ook architecten, stedenbouwkundigen, makelaars en de huidige & toekomstige bewoners van deze wijk. Het is de bedoeling dat er in Brandevoort in totaal 6000 woningen komen, waarvan er inmiddels zo’n 3500 zijn gerealiseerd.

3 reacties:

ik vind wel mooie wijk maar is zo saai je ligt net buiten stad helmond en is wel eindje rijden voor je in stad bent of winkels

Beantwoorden

Jammer dat deze woningen nog niet 0 op de meter woningen zijn, ik hoop dat de gemeente bij het volgende deelproject ambitieuser is.

Beantwoorden

Zitten er dan misschien ook een handjevol starterswoningen tussen? Of valt daar niet genoeg aan te verdienen ?
Onder de 2 ton is nl. niets te koop in brandevoort… Hoezo geen elite wijk ?!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *