Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.952 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Wanneer staan ze eens in de Heistraat?

Beantwoorden

Of op de Kasteel-Traverse tussen de Burgemeester Van Houtlaan/Churchilllaan en de Stationsstraat/Zuidende, of op de brug over het kanaal? Ik ben schijnbaar de enige die daar 50 rijdt want iedereen komt me voorbij…

Beantwoorden

409 Hardrijders op de Aarle-Rixtelseweg
Gisteren stond de radarwagen van de politie op de Aarle-Rixtelseweg. Tussen 06.30 uur en 13.10 uur werden in totaal 2514 voertuigen gecontroleerd waarvan er 409 (dat is 16%) te hard bleken te rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/h terwijl daar 50 km/h is toegestaan.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 7 juli 2021 om 10:17:

Dus 409 mensen krijgen een “verassing” in de bus, niet erg want men rijd immers zelf te hard, alleen die boetes van 2 of 3 km te hard zijn (met aftrek van) wel erg vervelend, maar ja er moet ergens een grens zijn.

Beantwoorden

Jij hebt makkelijk praten “meneer ik rijd altijd op de fiets”!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *