Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.557 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Bij een snelheidscontrole op de Dorpsstraat in Stiphout werden maandag 28 bestuurders betrapt op te hard rijden. Deze hardrijders kunnen een bon in de brievenbus verwachten.
Tussen 6.50 en 13.30 uur controleerde de politie 2302 passerende auto’s vanuit een radarauto (naar verluidt een grijze Volkswagen bus). De toegestane snelheid in die straat is 50 km/u, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/u. Dat liet wijkagent Francisca Kamphuis vanochtend weten.
Op deze eerste schooldag in Helmond werd ook in Brandevoort ‘s ochtends de snelheid gecontroleerd. Daar waar je 30 mag, bleek de hoogst gemeten snelheid 50 km/u te zijn. Bij deze preventieve controle van het projectteam van ‘Denk aan max’ (van Veilig Verkeer Nederland afdeling Helmond) en de stadswacht bleef het bij waarschuwingen.

2 reacties:

Het gaat NIET ALLEEN over snelheid maar ook over “parkeergedrag” van de ouders/verzorgers.
Voor de buurtbewoners zou het prettig zijn als daar zo nu en dan aandacht aan geschonken zou worden.

Beantwoorden

Wat te denken in de omgeving van de scholen waar maar 30km is toegestaan
Ze scheuren hier als gekken

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *