Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.785 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

de foto is verwijderd

In Helmond wordt een 29-jarige vrouw vermist vanaf de Binnen Parallelweg vlakbij het station. Dat werd kort na 3 uur vanmiddag bekend gemaakt door de politie.
Zij is ongeveer 1,60 meter lang, heeft een licht getinte huidskleur en donkerbruin haar. Ze draagt vermoedelijk een blauwe jas met witte bontkraag. Ze rijdt in een zwarte Opel Corsa met kenteken JX-GD-21.
Mensen die haar tegen komen of weten waar ze verblijft, worden opgeroepen het alarmnummer 112 te bellen.

5 reacties:

De vermiste vrouw uit Helmond is terecht, zo liet de politie zojuist weten.
Tussen Deurne en Eindhoven loopt er een persoon op het spoor, meldde de NS om 15.46 uur. Daarom werden de treinen stilgezet. Hulpverleners waren daar die persoon aan het zoeken.

Beantwoorden

Volgens de Facebook pagina van de politie is ze terecht

Beantwoorden

Gelukkig maar dat ze gevonden is, zo’n mooie dames zie ik graag in Helmond!

Beantwoorden

Jan, doe ze een (huwelijks-) aanzoek!! Misschien zat ze in de put en ben jij wel haar verlosser en is ze de Weblog later dankbaar voor het plaatsen van haar foto?? Het zou zonde geweest zijn als ze tegen een trein was gelopen!

Beantwoorden

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om dit te verwijderen! Het betreft niet de juiste informatie en het zal een ander persoon geweest zijn. Graag alle info weg. Alvast bedankt

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *