Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De recherche heeft afgelopen week 2 verdachten (51 en 56 jaar) uit Helmond en Gemert opgepakt voor een woningoverval die op 5 oktober 2015 werd gepleegd in Gemert. Eerder werd in de zaak al een 34-jarige Helmonder aangehouden.
Op de avond van de overval werd een alleenstaande man rond 19.50 uur in zijn woning aan De Ark in Gemert bruut aangevallen door 2 mannen. Er werd een mes op zijn keel gezet en het slachtoffer werd met een hamer tegen zijn hoofd geslagen. Met de portemonnee van het slachtoffer gingen de daders ervandoor.
Op de plaats delict werd door de politie, die met 7 voertuigen ter plaatse was, uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Daarbij werd onder meer een politiehond ingezet en met meerdere getuigen gesproken. Ook werd in opsporingsprogramma’s aandacht gevraagd voor de zaak. Begin 2017 kwam het team met nieuwe informatie naar buiten over de mogelijke achtergrond van de daders.
Op 16 mei werd in het onderzoek een eerste verdachte aangehouden. Het gaat om een 34-jarige man uit Helmond. Hij zit nog altijd vast. Een tweede verdachte werd afgelopen maandag in Gemert opgepakt. Het gaat om de 51-jarige neef van het slachtoffer. De voorlopig laatste verdachte werd woensdag opgepakt en betreft de vader van de jongste verdachte, een 56-jarige man uit Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *