Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht in Brouwhuis een 18-jarige man uit Maarheeze, een 32-jarige vrouw uit Helmond en een 26-jarige Helmonder aan na een steekincident bij een ruzie, waarbij ook klappen vielen.
Agenten kregen rond 1.45 een melding van een ruzie tussen meerdere personen bij een woning aan de Dinkelstraat. In de woning was gevochten en er zou ook sprake zijn geweest van een mes. In de woning zat een gewonde man die zei mishandeld te zijn door een vriend, die de woning zojuist had verlaten.
In de nabijgelegen Rijnlaan werd die vriend, de 26-jarige Helmonder, op straat aangehouden. Tijdens de aanhouding bleek hij ook gewond te zijn als gevolg van een steekincident, waarop de ambulance ter plaatse kwam. In het ziekenhuis bleek de Helmonder een klaplong te hebben als gevolg van de messteken. Hij maakt het naar omstandigheden goed aldus de politie.
In de omgeving van de woning werd een mes gevonden. Het slachtoffer verklaarde door een vrouw gestoken te zijn. Die vrouw werd later, net als de gewonde man in de woning, aangehouden. De politie zoekt uit wat er precies gebeurd is. Alle betrokkenen zijn dus aangehouden en worden verhoord voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *