Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.242 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

3 Mannen uit Beverwijk werden deze week opgepakt in een onderzoek naar een gewapende overval op een woning in Mierlo-Hout in februari van dit jaar. De recherche kwam hen op het spoor nadat een buitgemaakte Rolex bij een alerte juwelier werd aangeboden. 
De gewapende overval gebeurde op maandagmiddag 25 februari van dit jaar op een woning aan de Dennehoutstraat. 2 Mannen namen onder bedreiging van een pistool een dure Rolex mee. De bewoners hadden de horloge op Marktplaats aangeboden voor enkele duizenden euro’s. Met een potentiële koper werd een afspraak gemaakt en tegen de klok van 16.45 uur werd er op de deur geklopt. Een bekende van de bewoners was op dat moment met 3 jonge kinderen in de woning aanwezig om de verkoop te regelen. Eenmaal binnen bedreigden 2 getinte mannen de vrouw met een pistool. De vrouw en de kinderen bleven geschrokken achter. Niemand raakte gewond. De daders stapten vervolgens in de buurt in de auto (naar verluidt een een grijze Ford Ka) en gingen ervandoor in de richting van de Heeklaan. Er is door de politie nog in de omgeving gezocht naar die Marktplaatsovervallers, maar dat leidde tot niets.
Het gestolen horloge werd op een later moment bij een juwelier elders in Nederland te koop aangeboden. Het uurwerk stond als gestolen gesignaleerd waardoor de politie ingeschakeld werd. Het horloge werd voor verder onderzoek in beslag genomen. Uiteindelijk kwam de recherche op het spoor van het trio van 24, 25 en 26 jaar. De jongste en oudste zijn dinsdag 12 november aangehouden in Beverwijk en de derde, de 25-jarige verdachte, meldde zich donderdag op het politiebureau in Eindhoven. De 25-jarige verdachte zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris. De andere 2 zijn vrijgelaten maar nog steeds verdacht in de ‘Marktplaats-overval’.

3 reacties:

en nu bromme!

Beantwoorden

Mooi zo????

Beantwoorden

Niet normaal man.
Waar gaat het heen?.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *