Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De politie hield gistermiddag op de Deurneseweg 3 mannen (25, 26 en 27 jaar oud) uit Helmond en Oosterhout aan voor het dealen van drugs. Ook 2 kopers van de drugs werden aangehouden.
De politie vermoedde dat het drietal drugs verkocht op straat in Helmond en hield ze daarom in de gaten. Nadat agenten zagen dat 2 personen daadwerkelijk drugs kochten werden deze 2 aangehouden. De auto waar de drugdealers in reden werd achtervolgd en uiteindelijk op de Deurneseweg aan de kant gezet. 1 Van hen probeerde nog te voet te vluchten, maar de politieagenten wisten hem snel te achterhalen. Hij bleek een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs en vele honderden euro’s op zak te hebben. Ook de doorzoeking van de wagen leverde nog eens een handelshoeveelheid drugs op.

1 Week, 2 weken en 3 weken geleden werden in totaal ook al 7 drugsdealers opgepakt.

5 reacties:

hoppa weer 3 nog maar 1167 te gaan.

Beantwoorden

Gaat goed doorgaan zo????

Beantwoorden

Jongens, nu moeten jullie echt ophouden.
Zo blijft er geen drugsdealer meer over met jullie ‘oppak-tempo’.

Beantwoorden
Karin van der Werff

Goed bezig ????????

Beantwoorden

Nu de rest nog !!!!!’

Beantwoorden
Twan van Lieshout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *