Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisterenmiddag zijn zeven mannen (onder wie drie Helmonders) aangehouden op verdenking van handel in de softdrugs qat.
Door onderzoek kwam de politie vrijdag 13 juni rond 15:30 uur op het spoor van een auto met drie inzittenden. Op de Parallelweg in Heusden lieten agenten de Hyundai stoppen. In de auto zagen zij een doos met qat staan. Een 20-jarige, een 27- jarige en 30-jarige man, allemaal afkomstig uit Helmond, zijn aangehouden op verdenking van handel in deze softdrugs.
Later in de middag heeft de politie onderzoek gedaan bij een woning in Wijk en Aalburg (dit dorp ligt zo’n 10 km ten westen van Den Bosch). Daar is ook qat gevonden. Hier zijn vier mannen gearresteerd: een 21-jarige man uit Wijk en Aalburg, een plaatsgenoot met onbekende leeftijd, een 27-jarige man uit Kerkdriel en een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie heeft de zeven verdachten meegenomen naar het cellencomplex en de drugs in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *