Buiten is het 21 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Drie mannen uit Helmond van 18, 19 en 24 jaar, werden vannacht aangehouden toen ze betrapt werden bij een inbraak in een café aan de Hogeweg in Lierop.
Tegen zes uur alarmeerde een oplettende getuige de politie omdat enkele personen over het hek van het caféterrein waren geklommen. De politie spoedde zich daar naartoe en ontdekte dat er een raam was opengebroken. In het pand troffen agenten twee mannen met inbrekersgereedschap aan. Zij werden overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. In het café waren gokkasten opengebroken.
Uit het eerste onderzoek bleek vervolgens de vermoedelijke betrokkenheid van een derde man, die een uurtje later thuis alsnog werd opgepakt. Het drietal zit nog vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *