Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield gisteren 3 Helmonders in hun woonplaats aan op verdenking van handel in harddrugs. Aansluitend werden 3 woningen in Helmond doorzocht waar onder meer harddrugs en contant geld in beslag werden genomen.
Een 25-jarige man werd rond 17.00 uur op de Arbergstraat in Helmond West opgepakt met 17 gripzakjes cocaĆÆne. Een tweede verdachte liep kort daarna op de Straakvense Bosdijk in Helmond Oost tegen de lamp. Bij hem werden 31 gripzakjes met cocaĆÆne aangetroffen. In zijn woning werd rond 18.00 uur de derde verdachte, een 19-jarige man, gearresteerd.
Aansluitend vonden doorzoekingen plaats in 3 woningen in Helmond. Bij deze doorzoekingen werden nog ruim 60 gram cocaĆÆne en een contant geldbedrag van ruim 3000 euro gevonden. De drugs en het geld werden samen met een personenauto en een bromfiets in beslag genomen voor verder onderzoek. Het trio is ingesloten op het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *