Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie hield gisteren in de voormiddag 3 mannen uit Helmond aan op verdenking van bedreiging en hennepteelt. Een voorbeeld van de ondermijningsproblematiek die de politie samen met haar ketenpartners als prioriteit aanpakt.
Bij de politiemeldkamer kwam een melding binnen van een bedreiging van een man in Lierop. Gewaarschuwde agenten snelden ter plaatse en troffen aan de Achterbroek in Lierop de verhuurder van een opslagruimte aan. De man zou bedreigd zijn door het drietal (52, 45 en 19 jaar) die nog op het terrein aanwezig waren. Dit alles zou verband houden met een hennepkwekerij die de verhuurder had ontdekt en aan het ontruimen was toen de verdachten het terrein op kwamen. De bijbehorende apparatuur en de hennepresten zijn in beslag genomen. De stroomvoorziening bleek illegaal te zijn. De drie verdachten zijn aangehouden.

3 reacties:

Het nieuws en hun onzin, onbekende dingen de wereld in brengen goed bezig

Beantwoorden
Nikkidennis Vlieropwouters

Tja zijn Tog zo goed om verhalen over onbekenden om te draaien tis altijd wat als het maar over wiet gaat. Laat de mensen Tog gewoon ze centen verdienen

Beantwoorden

Moeten we allemaal. Ieder een op een andere manier. Leven en laten leven.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *