Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield gisteren in de voormiddag 3 mannen uit Helmond aan op verdenking van bedreiging en hennepteelt. Een voorbeeld van de ondermijningsproblematiek die de politie samen met haar ketenpartners als prioriteit aanpakt.
Bij de politiemeldkamer kwam een melding binnen van een bedreiging van een man in Lierop. Gewaarschuwde agenten snelden ter plaatse en troffen aan de Achterbroek in Lierop de verhuurder van een opslagruimte aan. De man zou bedreigd zijn door het drietal (52, 45 en 19 jaar) die nog op het terrein aanwezig waren. Dit alles zou verband houden met een hennepkwekerij die de verhuurder had ontdekt en aan het ontruimen was toen de verdachten het terrein op kwamen. De bijbehorende apparatuur en de hennepresten zijn in beslag genomen. De stroomvoorziening bleek illegaal te zijn. De drie verdachten zijn aangehouden.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *