Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Op de N279 hield de politie gistermiddag 2 mannen van 18 en 21 jaar en een vrouw van 25 jaar uit Helmond aan voor de handel in harddrugs. Er werd ook een koper aangehouden bij de actie.
De politie had het vermoeden dat het drietal drugs zou verkopen op straat in Helmond en hield hen daarom in de gaten. Nadat politieagenten zagen dat zij daadwerkelijk drugs verkochten werd de koper aangehouden en de auto van de verdachten gevolgd.
Uiteindelijk werd het drietal op de N279 aan de kant gezet. Bij een controle van de wagen trof de politie een handelshoeveelheid harddrugs aan. Deze zijn in beslag genomen. Ook had de 3 Helmonders gezamenlijk vele honderden euro’s cash geld op zak. Ook dit werd, samen met hun wagen, in beslag genomen voor verder onderzoek.
De afnemer van de drugs is na verhoor vrijgelaten. De 3 verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

9 reacties:

Wederom goei werk geleverd hoop dat je ze zo allemaal van de straat af kunt krijgen en nu nog wat hardere rechters.

Beantwoorden

Toppie

Beantwoorden
Arlette van de Kerkhof

Goed zo! Oppakken dat tuig

Beantwoorden

Goed werk,nu nog foutloos Nederlands leren schrijven!

Beantwoorden

Ik zeg goed bezig

Beantwoorden

die leren het nooit af ..morgen staan ze weer op straat te verkopen..
Heistraat of omg ook

Beantwoorden

Bloemenwijk–een grote ergernis van deze zakenDie bewoners van Leger des Heils maken er het wonen daar in de omgeving niet prettiger op,drukke levering en afname op vele punten in de omliggende straten,als je weet als gemeente zijnde dat er problemen zijn met deze bewoners en ergens gaat plaatsen dan moet je ook handhaven.

Beantwoorden

Nu de rest nog is niet meer normaal hier in Helmond je word gewoon aan gesproken door die gasten en als je zegt ga weg met je troep krijg je ook nog n grote smoel van dat tuig het lijkt wel n epedimie zo erg is het hier ????????????????????????????????????????????????

Beantwoorden
Twan van Lieshout

Goed zo politie Helmond hoop alleen dat ze zware straffen krijgen dan is het niet voor niets geweest

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *