Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.061 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Debbie Malfliet, Joeri van Beurden en Marcel de Beer zijn samen met Geert Blenckers de nieuwe uitbaters van het Muziekcafé Helmond. Inmiddels oud-mede-eigenaar Rik Schreurs vond het na 5 jaar Muziekcafé runnen, eigenlijk wel genoeg. De oude en nieuwe mede-eigenaar Geert is toen op zoek gegaan naar vers bloed met vernieuwende en leuke ideeën. Debbie, Joeri en Marcel bleken geschikt en wilden graag meedoen. Met die 3 waait er een frisse wind door het Muziekcafé. Meer live-muziek, bredere muziekstijlen, meer thema’s en ruimere openingstijden.
Zo is het café aan de Zuid Koninginnewal voortaan weer 7 dagen per week open en openen de deuren in het weekend voortaan om 15.00 uur (doordeweeks gewoon om 20.00 uur). Sluitingstijd blijft als voorheen om 03.00 uur. Behalve op zaterdag want dan gaan ze een uur later dicht.
De programmering wordt uitgebreid. Het streven is om tenminste 2 dagen per week live-muziek of een DJ te boeken. Behalve meer wordt er ook breder geprogrammeerd. Blues, Garage, Indie, Stoner, Rockabilly en Rock & Roll blijven domineren, maar met enige regelmaat komt er ook Metal, Reggae, Drum ’n Bass, en Funk bij. De muziekkeuze blijft echter rock-gerelateerd en uptempo.
Verder zullen er vaker thema-avonden georganiseerd worden zoals een bierfeest met passende live-muziek of een westernavond met toepasselijke drankjes en kleding. Andere activiteiten als darten, toepen, spijkeren en biljarten blijven zoals het altijd was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *