Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.381 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Politie hield vannacht 3 personen aan en nam 2 auto’s in beslag na een bedreiging bij Esso-tankstation Relou aan de Europaweg. De politie riep rond 03.00 uur de hulp van de brandweer in om op het dak van een tankstation en de naastgelegen Burger King te zoeken naar sporen.
De politie zou zijn gealarmeerd vanwege een bedreiging ter hoogte of bij het tankstation richting Eindhoven. De politie zou daarbij in totaal 3 personen hebben aangehouden en naar het politiebureau hebben gebracht voor verder onderzoek. Er zijn ook 2 personenauto’s in beslag genomen. Wie of wat er is bedreigd is niet bekend gemaakt. Op de 2 daken waar de politie naar mogelijke sporen zocht is niets aangetroffen.
Harrie Fotografie maakte de 8 bijgaande foto’s.

4 reacties:

Gezellig… 👎🏼

Beantwoorden

Niet de eerste keer dat er in dat tankstation zulke rottigheid ‘s nachts plaatsvindt. 🙁
Sterkte voor het personeel.

Beantwoorden

Wa een shitzooi voortaan pffff

Beantwoorden

Gewoon terug bedreigen dat zal ze leren…
Helaas lijkt onze (linkse)overheid en justitie erin geschoold om criminelen uit de wind te houden.
De praktijk leert dat dit soort boeven binnen no time weer vrij rondlopen, zonder enig erg…er is immers niks ergs gebeurd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *