Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.182 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Donderdag 17 november 2016 kreeg de politie melding van een diefstal snorfiets / scooter bij het station Brandevoort aan de zijde van de Broederwal. Deze diefstal werd gepleegd door 3 jongens
Van de diefstal zijn de onderstaande beelden beschikbaar. De politie vraagt of jij 1 of meer van de daders herkend. Tevens zijn zij op zoek naar informatie waar de gestolen scooter nu is. Weet jij meer, dan kun je de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (registratienummer: 2016254299).

In de reacties hieronder staat een update.

7 reacties:

Update:
De bovenstaande 3 scooterdieven zijn al herkend
De politie weet inmiddels wie de de 3 scooterdieven zijn. Het zijn 3 Helmonders van 15, 16 en 17 jaar oud. Met 1 van de 3 jongemannen is nog geen contact geweest. Hij wordt door de politie opgeroepen zichzelf te melden op het politiebureau “anders zullen we je op een voor ons passend tijdstip van huis moeten komen halen.”

Beantwoorden

Schelmen

Beantwoorden

mooi….gewoon van andermans spullen afblijven!

Beantwoorden

Kwamen ze uit Brandevoort?

Beantwoorden

Jemmeryyyy

Beantwoorden

Jemmeryyyy a Schefar lekker voor ze e neeeefffffffffffff

Beantwoorden

dus uit Brandevoort

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *