Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Martin Peters, Henriëtte van Wilderen-van den Boomen en Ine van der Heijden-van Rijt kregen de vrijwilligerspenning van gemeente Helmond. Zij ontvingen deze gemeentelijke onderscheiding voor hun jarenlange inzet voor Vereniging ReumaActief De Peel. Wethouder Margreet de Leeuw reikte de penningen vanavond uit in wijkcentrum De Lier in Helmobnd-Oost.
Martin Peters, Henriëtte van Wilderen-van den Boomen en Ine van der Heijden-van Rijt zetten zich al jarenlang belangeloos in voor de Vereniging ReumaActief De Peel in Helmond. Naast hun inzet als bestuurslid, zijn de 2 dames de motor geweest achter het opzetten van activiteitengroepen binnen de vereniging. Ine van der Heijden is ook actief als bewegingscoördinator en Henriëtte van Wilderen coördineert het ziekenbezoek. Martin Peters heeft de ledenadministratie mee opgezet. Dat deed hij naast zijn taak als bestuurslid, in de periode 2006 tot 2014 als voorzitter.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *