Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.057 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

foto: VakcollegeWoensdagmiddag 18 juli werden er 35 laptops gestolen bij het Vakcollege aan de Keizerin Marialaan. Deze school werd op dat moment verbouwd. Omdat de dieven nog niet gepakt zijn, laat de politie komende maandag bij het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant camerabeelden zien. Daarop zijn 2 mannen zichtbaar die de school rond 15.50 uur in kwamen lopen en even later wegliepen met 2 laptopkarren en een aantal laptoptassen.
Toeval of niet, bij Scholengemeenschap de Overlaat in Waalwijk werden diezelfde dag 78 laptops gestolen. En ook die school werd op dat moment verbouwd. Ook van die diefstal zijn camerabeelden die maandag getoond worden.

In de reacties staat een een update met de bewakingsbeelden.

11 reacties:

Half jaar later de beelden pas vrij gooien.. Dan ben je goed bezig joh.. Meteen blood zulke beelden en die rotzooi aanpakken

Beantwoorden

Prachtige foto

Beantwoorden

Komde nou pas mee ???????????????? half jaar later

Beantwoorden

Das toch niet het enige wat daar gebeurt ????

Beantwoorden

Komen ze nu mee ????

Beantwoorden

Die zullen ze inmiddels wel verpatst hebben

Beantwoorden

Beetje laat maar beter laat dan nooit????

Beantwoorden

Waarom komt dat nieuws nu pas uit? Is toch een flinke bedrag dat die laptops hebben gekost. Lijkt een beetje of het Vakcollege die diefstal onder de pet probeerde te houden. Misschien om de slechte naam van die school niet te laten verslechteren nu ze er een PR-actie tegenaan gooide met dat mooie gebouw.

Beantwoorden

Update:
Hieronder de aangekondigde bewakingsbeelden van de diefstal van in totaal 113 laptops bij het Vakcollege in Helmond en Scholengemeenschap de Overlaat in Waalwijk. Heb je meer informatie, dan hoort de politie dat graag via 0900 – 8844 of via het tipformulier.:

Beantwoorden

Kijken jullie nooit geen Opsporing Verzocht? Is zo vaak dat ze pas later beelden/foto’s uitzenden. Soms zelfs nog later dan in dit geval. Heeft volgens mij niets te maken met naam van de school enz maar meer met privacy gevoelige beelden.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 3 december 2018 om 18:41:

Nou duidelijker kan t niet….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *