Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Bij een controle bij 3 panden in Helmond zijn gisteravond diverse overtredingen geconstateerd. In het centrum werden tegelijkertijd verkeerscontroles gehouden. Daarbij werden 36 processen-verbaal uitgeschreven.
In totaal werden door verschillende organisaties 3 panden bezocht. Bij 2 bedrijven in de binnenstad werden meerdere overtredingen geconstateerd, waaronder milieuovertredingen en overtredingen in het kader van de brandveiligheid. Ook werd niet voldaan aan de vergunningsvoorschriften.
Daarbij vaardigde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een waarschuwing uit op grond van de Warenwet. Bij 1 van de bedrijven en bij een woning in Mierlo-Hout werd mogelijk sociale verzekerings- en/of adresfraude gepleegd. Hier wordt aanvullend onderzoek naar gedaan.
Politie en BOA’s van de gemeente waren gisteravond zichtbaar aanwezig in de Helmondse Binnenstad. Bij verkeerscontroles, waarvoor ook laserapparatuur werd ingezet, zijn 36 processen-verbaal uitgeschreven voor onder meer voor het rijden zonder rijbewijs, het rijden door rood licht en fout parkeren. Een persoon bleek een openstaande boete van 396 euro te hebben; deze moest de boete ter plaatse voldoen. Er werd 1 persoon meegenomen om DNA af te staan. In totaal werden 18 bromfietsen gecontroleerd; 12 eigenaren kregen een boete. Tot slot zijn 9 processen-verbaal uitgeschreven voor het niet-naleven van de avondklok.

5 reacties:

Als maar vooral die fietsers door de stad worden aangepakt

Beantwoorden

Tik Tok, Tik Tok daar is de Avondklok

Beantwoorden

Dat is bijna een verdubbeling van het aantal avondklokboetes heel vorig jaar, en dat in één dag!

Beantwoorden

Had ze op tijd in het vizier

Beantwoorden

misschien zijn de mensen het een beetje zat, en jullie campagne 20 jaar laten jullie mooi zo in de goot weg lopen. politie kaartjes uitdelen, slogans politie is je beste vriend, door deze acties ineens weg 20 jaar opbouwen weg!!!. over de collega’s in Den Haag en Amsterdam die nog eens buitensporig geweld proberen goed te praten nog maar te zwijgen. Politie waar zijn jullie in hemelsnaam mee bezig. Mensen bekeuren die sociaal gedrag vertonen. ik had zoveel respect voor jullie maar het is helemaal weg. jullie staan niet meer dichtbij de burger maar hebben er de vijand van gemaakt. als ik Politie agent was zou dit nooit maar ook nooit mee aan hebben gedaan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *