Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Op de Nachtegaallaan loste de politie vanavond tegen 21.00 uur een waarschuwingsschot bij de aanhouding van 2 mannen. Het tweetal was even daarvoor mogelijk betrokken bij een mishandeling en bedreiging in een woning aan de Uiverlaan.
Op dat adres zou even daarvoor een man zijn mishandeld door meerdere personen. Daarbij zou het slachtoffer ook zijn bedreigd, mogelijk met een vuurwapen. De politie was snel ter plaatse en zag op de nabij gelegen Nachtegaallaan een auto rijden met daarin 2 mogelijk betrokken personen. De auto werd tot stoppen gedwongen en de bestuurder stapte uit. Omdat de bijrijder niet meteen meewerkte loste een agent een waarschuwingsschot, waarop beiden mannen werden aangehouden.
In de woning aan de Uiverlaan hield de politie daarna nog eens 2 mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling en bedreiging. Het gaat wellicht om bekenden van het slachtoffer. Het slachtoffer was gewond aan zijn gezicht. De man was aanspreekbaar. Het viertal zit vast voor verder onderzoek.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

3 reacties:

Dat verklaart die harde knal

Beantwoorden

Gezellig adresje daar aan de Uiverlaan. 🙁

Beantwoorden

Gaat goed daar.moest er een keer van komen.
Politie staat daar dagelijks

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *