Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Naar aanleiding van een zware mishandeling die op 17 december 2013 plaatsvond op de 2e Tussendijk op het industrieterrein verrichtte de politie 4 aanhoudingen.
1 Van de verdachten, een 28-jarige Helmonder, werd al op 24 december 2013 aangehouden en in verzekering gesteld. 2 Andere verdachten werden maandagmorgen 10 maart tussen 7.00 en 8.00 uur aangehouden in hun woningen in Helmond. En dinsdagmorgen 11 maart volgde nummer 4. Ook hij werd in zijn woning aangehouden. Die 3 zijn 18 jaar oud.
Zij worden ervan verdacht op die bewuste dag rond 19.00 uur een 41-jarige man uit Helmond zwaar te hebben toegetakeld. Aan de mishandeling zou een verkeersconflict zijn vooraf gegaan.
Als gevolg hiervan liep het slachtoffer naast meerdere kneuzingen een geperforeerde long en een gebroken rib op en moest hij hiervoor meerdere dagen in het ziekenhuis verblijven. Het slachtoffer deed o.a. aangifte van poging doodslag/zware mishandeling. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

2 reacties:

goed werk politie.

Beantwoorden

Niemand die hierover klaagt, …wa wilde zijn NLs…jonguhh rotop…mocro rulezz

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *