Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.486 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vorige week dinsdag tussen 17.00 en 17.30 uur werd een 13-jarig meisje mishandeld door een 4-tal jongens van vermoedelijk 15 jaar.
Het viertal probeerde in eerste instantie haar geld afhandig te maken. Nadat zij dit niet toeliet, hebben zij haar geslagen en nadat zij op de grond viel, geschopt. De mishandeling werd gepleegd door 1 blanke jongen, 2 getinte jongens en 1 negroïde jongen en vond plaats op het Johan Cruyff Court aan de Hermelijnstraat in de Binnenstad. Het meisje hield een bloedneus en blauwe plekken over aan de mishandeling.
Heb je iets gezien, weet je wie de daders zijn, bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

4 reacties:

Te triest voor woorden

Beantwoorden

Op omroep brabantvstaat dat het op 27 Jan gebeurde

Beantwoorden

@henk op donderdag 5 februari 2015 om 19:52:

Je hebt helemaal gelijk, het was vorige week dinsdag. Dat is zojuist verbeterd in de tekst bovenaan.

Beantwoorden

Er veranderd niets, het gaat gewoon door. En niemand doet iets. Ik blijf er gewoon op hameren, als jij in staat kunt zijn iets te doen aan je weerbaarheid, doe er dan iets aan!! jij, jong of oud(er) bent nu nog machteloos, maar dat hoeft niet zo te blijven. Niemand hoeft te reageren, maar als iedereen het laat zoals het nu gaat, veranderd er nooit iets en blijft het tuig regeren.

Info: [email protected]

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *