Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een incident dat zich vanochtend heeft afgespeeld in de straat Bij de Essen. In die straat in de Binnenstad zijn rond 06.15 uur bewoners van 3 woningen bedreigd door 4 mannen met een vuurwapen. Daarbij raakte niemand gewond.
De verdachten forceerden raampjes om zich toegang te verschaffen tot de woningen. Na het zien van de bewoners vertrokken ze weer zonder iets mee te nemen. Uiteindelijk zijn ze weggereden in een auto in de richting van de Willem Prinzenstraat.
Was jij getuige of heb je informatie die kan leiden naar de daders, neem contact op met de politie in Helmond via 0900-4488 of anoniem via 0800-7000.

1 reactie:

Sjesus

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *