Buiten is het 20 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.782 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Tijdens de jaarwisseling hebben zich 4 vuurwerkslachtoffers gemeld bij het Elkerliek ziekenhuis. Dat waren 3 volwassenen waarvan 1 met oogletsel en 1 minderjarige die ook oogletsel had opgelopen. Ook werden er vannacht 5 volwassenen met een alcoholvergiftiging binnengebracht. Deze zogenoemde ‘oud & nieuw-gerelateerd letselcijfers’ meldde een woordvoerster van het ziekenhuis aan ons. Er is geen agressie geweest richting medewerkers van het ziekenhuis.
Het aantal vuurwerkslachtoffers dit keer bij het Elkerliek is hetzelfde als de afgelopen 2 jaar. Het aantal personen met een alcoholvergiftiging steeg van 2 (in 2014), naar 4 (in 2015) en nu dus 5.
De Officier van Dienst van de politie liet vanochtend weten dat de nacht in Helmond wat betreft de politie netjes verlopen was. Op onderstaand filmpje zie je  de gereedstaande hulpdiensten vannacht op de luchtbrug (Kasteel-Traverse).

2 reacties:

Drietal aangehouden na mishandelen agent door 20-jarige vrouw
De politie hield vannacht 2 vrouwen (20 en 56 jaar) en een 33-jarige man uit Helmond aan nadat 1 van de vrouwen een agent in zijn gezicht had geslagen.
Het drietal maakte rond 5.30 uur amok bij een café aan de Steenweg nadat de man daar was buitengezet na een vechtpartij. Toen agenten poolshoogte namen en het drietal aanspraken, gaf de jongste vrouw de politieman een klap in zijn gezicht. Zij werd aangehouden, waarop de 2 andere verdachten dat wilden belemmeren. Ook zij zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.
Dat liet de politie zojuist weten. Het bleek dus toch iets onrustiger dan de Officier van Dienst van de politie vanochtend liet weten.

Beantwoorden

ik lees hier een vrouw die een agent sloeg! dat doen vrouwen niet (trouwens dat recht heeft geen enkele persoon om een hulpverlener te slaan)dat is geen vrouw maar een wijf. als jezelf hulp nodig hebt ben je maar wat blij dat deze mensen je komen helpen,die zitten ook liever thuis bij vrouw en kinderen dan door een of ander maf wijf een klap in het gezicht te krijgen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *