Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.824 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Bij een controle op fietsverlichting vanochtend op de Molenstraat, werd 42 keer proces-verbaal uitgeschreven door de politie. Die controle werd gehouden vanwege de landelijke campagne “Ik val op!”
Op deze eerste schooldag van het jaar fietsten veel scholieren in het donker met kapotte- of geheel ontbrekende verlichting. Ook waren er fietsers die de normaal werkende fietsverlichting gewoonweg niet aan hadden gezet.
Tot 16 jaar kost een proces-verbaal 37 euro, vanaf 16 jaar betaal je 64 euro. Die bedragen zijn inclusief de 9 euro administratiekosten. Fietslampjes zijn goedkoper, zo laat de politie weten.

2 reacties:

Was jij degene die vandaag een bekeuring heeft gekregen voor het onbreken van fietsverlichting? Zonde van de centen. Kom morgen naar Repaircafe Rijpelberg dan zorgen wij ervoor dat je verder kan fietsen met verlichting. Vanaf 13.00 uur zijn we geopend op de Groningenhof 4. Wel zelf onderdelen meenemen!

Beantwoorden

En het is gratis! Zie ook http://www.facebook.com/repaircaferijpelberg

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *