Buiten is het 17 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 88.323 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Na een melding van een alerte getuige ontdekte de politie vandaag een hennepkwekerij in een woning aan de Groenlingstraat in Helmond Noord, waarna daar 5 personen werden gearresteerd.
Rond 9.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat enkele mensen zich bij het huis verdacht gedroegen. Toen agenten poolshoogte namen, roken ze een henneplucht. Ze zijn de woning binnengegaan en troffen daar een hennepkwekerij zonder planten aan. Er stonden dozen met een kleine 240 stekjes klaar. De stroom voor de plantage werd illegaal afgetapt. In het pand waren 3 mannen (33, 36 en 39 jaar) en 2 vrouwen (30 en 36 jaar) uit Helmond aanwezig. Zij zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Alle plantjes en de apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *