Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.059 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Kort na 11 uur vanochtend vond er op de kruising van de Azalealaan en de Burgemeester van Houtlaan een ongeval plaats waarbij 5 auto’s betrokken waren. Daarbij is tenminste 1 lichtgewonde gevallen die nu behandeld wordt in de ambulance. Het verkeerd wordt omgeleid, zo liet wijkagent Monique van Lierop meteen weten. Er is 1 rijrichting afgesloten.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

2 reacties:

Oei oei

Beantwoorden

Update:
De ravage ontstond doordat de BMW die op de Burgemeester van Houtlaan reed, geen voorrang kreeg van de tegemoetkomende Renault die de Azalealaan op wilde draaien. De BMW raakte een verkeersbord en kwam tegen de geparkeerde blauwe Opel tot stilstand.
Alle inzittenden konden zelf uit de auto’s komen. De persoon die in een ambulance werd onderzocht, hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 3 Voertuigen zijn total loss geraakt, een bergingsbedrijf heeft die weg getakeld.
Harrie Fotografie maakte ook nog de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *