Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

5 Gezinsleden zijn vanavond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht na brand in hun woning aan de Nassaustraat. Om 23.03 uur rukte de brandweer uit voor die woningbrand.
Het gezin wist de woning op tijd te ontvluchten. 2 Van de 3 kinderen verlieten de woning via een raam en werden beneden door buren opgevangen. Het derde kind werd door de moeder mee naar buiten genomen. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis ter controle.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.


In de eerste reactie hieronder een update.

4 reacties:

Update:
De bewoners zouden al in bed hebben gelegen tijdens de (volgens omstanders) korte maar hevige brand. De rookmelder zou hen gewekt hebben, meldde een andere(?) buurtbewoner ons.
Door een dichte rook moest de moeder met kind via de deur naar buiten vluchten. De vader zou de brand te lijf zijn gegaan en het vuur bij aankomst van de brandweer al grotendeels geblust hebben.
Het gezin werd door bezorgde buurtbewoners opgevangen. De moeder ging met de kinderen per ambulance naar het 500 meter verderop gelegen Elkerliek voor onderzoek. De woning liep hevige rookschade op, de oorzaak van de brand is ons niet bekend. Al tijdens de rit naar de Nassaustraat werd de brand opgeschaald naar code middelbrand. Met 3 wagens arriveerde de brandweer.
Harrie Fotografie meldde ons dit en maakte ook nog de 5 onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Sterkte voor de famillie

Beantwoorden

Beantwoorden

Verschrikkelijk heel veel sterkte

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *