Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Bij een integrale actie gisteren in de Helmondse binnenstad, zijn diverse overtredingen geconstateerd. Er werden 5 mensen aangehouden, waarvan een eigenaar van een horecagelegenheid. In dat pand werd een handelshoeveelheid softdrugs aangetroffen en illegaal gokken geconstateerd. Daarnaast werd er niet voldaan aan de vergunningsvoorschriften en is er mogelijk sprake van sociale zekerheidsfraude. De politie nam ter plaatse een contant geldbedrag en een voertuig in beslag. Verder onderzoek volgt.
Er werd 1 persoon aangehouden omdat hij een politieagent beledigde.
Tijdens verkeerscontroles werd 1 persoon vanwege heling aangehouden en 2 omdat zij reden onder invloed. Een gestolen voertuig werd in beslag genomen. Daarnaast deelde de politie 28 bekeuringen uit aan automobilisten, scooterrijders en fietsers. Onder andere voor het rijden zonder rijbewijs, hardrijden en het rijden onder invloed. De Belastingdienst legde op 4 voertuigen beslag in verband met een openstaande belastingschuld.
Gisterenavond werden ook een andere horecagelegenheid en 2 woningen onderzocht. Op een plek is mogelijk sprake van adresfraude en zijn de vergunningen mogelijk niet op orde. Ook zijn er signalen van mensenhandel. De bevindingen worden verder onderzocht.
1 Van de adressen die gistermiddag bezocht werd was een café aan de Marktstraat.

3 reacties:

Mooi zo, vaker doen!

Beantwoorden

4 glazen bier en 2 kopjes koffie verkopen en een Mercedes van 200k voor de deur. Dat was zeker een gedegen onderzoek van justitie en de gemeente Helmond.

Beantwoorden

Onze middenstand is verziekt door zwart geld en misdaad. Fijn dat nu eens wat gedaan wordt al is het uiteindelijke resultaat vast weer bedroevend met ons ‘ rechtsysteem’

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *