Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.671 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

In Brandevoort was vanmiddag een stevige vechtpartij. De politie hield daarom 5 mannen aan in de buurt van een huis aan de Duvelkenshoeve. De politie denkt dat de oorzaak van de vechtpartij in de relationele sfeer ligt. Omstanders wisten te melden dat het om een vechtscheiding ging.
De ruzie begon tussen 2 mannen in het huis en verplaatste zich daarna naar buiten. De politie kwam op de melding af waarna 3 andere mannen zich ermee bemoeiden. De 5 belaagden de politie en scholden de agenten uit. 1 Van hen moest met pepperspray onder controle worden gehouden. Het vijftal (3 uit Helmond en 2 uit Groesbeek) zitten inmiddels vast voor onderzoek. Volgens de politie zijn het allemaal familieleden van elkaar.

2 reacties:

Mag kennelijk wat kosten (10 politiewagens) om een familieruzietje op te lossen

Beantwoorden

gezellige familie 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *