Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.806 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield gisteravond op Oostende en de Brandevoortsedreef een alcoholcontrole. In totaal moesten er 735 personen een blaastest afleggen, 5 van hen bleken teveel gedronken te hebben. Zij kregen een boete en een rijverbod. Het hoogst gemeten alcoholpromillage was 1,2.
Na de eerste blaastest weigerde 1 bestuurder alle medewerking en beledigde de politieagenten. Hij werd daarom voor verder onderzoek overgebracht naar het Eindhovense cellencomplex. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.
Tijdens de alcoholcontrole was er ook nog bijvangst: een man die nog 15 dagen celstraf open had staan. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *