Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

nullGisteren hield het verkeershandhavingsteam van de politie een grote controle op de Rembrandtlaan. Ter hoogte van Sportpark De Braak werden in totaal 51 bekeuringen uitgeschreven.
Die boetes werden uitgedeeld voor onder andere kale banden, rijden zonder rijbewijs, overschrijding van de constructiesnelheid van de bromfiets of snorfiets, kapotte uitlaten en te donkere ramen.Ā Deze verkeerscontroleĀ werd gehouden in samenwerking met de RDW.
Ook elders in Helmond hield de politie controles.

5 reacties:

Als we de andere zijde nou eens zouden pibliceren, wat was er allemaal GOED. Dan zag de wereld er weer anders uit.

Beantwoorden

@Corrie op donderdag 27 februari 2014 om 09:56:

Je moet dit ook positief bekijken Corrie. Voor hetzelfde geld waren ze met iets onbenulligs bezig, zoals bijvoorbeeld straatterreur in de molenstraat en de Nrd-Koninginnewal. Nu weten we tenminste zeker, dat er niemand met kale banden en getinte ramen rond rijdt, dan word de veiligheid weer ten goede komt!

Beantwoorden

Even aanvulling, dat komt de veilgheid ten goede

Beantwoorden

Tja, de politie doet het (net als de politici) in de ogen van veel mensen toch nooit goed. Dit hoort er nu eenmaal bij, dat staat los van het oplossen van straatcriminaliteit. Waar natuurlijk wel extra aandacht aan moet worden gegeven, dat wel.

Beantwoorden

dit soort actie’s heeft toch niks te maken met de criminaliteit rondom en in het centrum,het is gewoon goed dat deze actie’s gebeuren als je niks te verbergen hebt heb je ook niks te vrezen,en je wil niet weten wat er overdag voor mafkezen op de weg zitten onder invloed of niet verzekerd ,je zou er maar tegenaan rijden dan krijgt de polite weer de schuld dat ze niet genoeg actie’s ondernemen ,het is ook nooit goed hĆØ.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *