Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.543 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Bij 2 verkeerscontroles op de Rijpelbergseweg en Rembrandtlaan zijn gisteren in totaal 56 bekeuringen uitgeschreven. De overtredingen liepen uiteen van ‘niet handsfree bellen’ tot rijden zonder rijbewijs.
De verkeerscontrole op de Rembrandtlaan vond plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. Daar werden 41 weggebruikers gecontroleerd en schreven agenten 29 bekeuringen uit.
Op de Rijpelberseweg werden er tussen 13.30 en 15.30 uur 39 voertuigen gecontroleerd. Hier werden 27 bekeuringen uitgeschreven door politiestudenten. De bekeuringen werden onder meer uitgeschreven voor het niet bij zich hebben van de verplichte papieren, niet dragen van de autogordel, technische mankementen aan het voertuig en het ‘niet handsfree bellen’.

1 reactie:

Zozo Helmond is weer veilig.
Ga nu maar s’avonds laat in de binnen stad maar is controles houden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *